VERTAISRADIO

Tänään aiheinamme jääkiekon SM – liiga ja NHL – sarja sekä Englantilaista jalkapalloa. Mukana myös tulevia otteluja, ajat Suomen aikaa ja lähetykset pääsääntöisesti maksukanavilla.

 

Jääkiekkoa, SM – Liiga:

Toinen finaalijoukkue selvisi eilen, kun Tappara voitti HIFK:n maalein 2 – 1. Tappara eteni finaaleihin voitoin 4 – 1. Toisessa parissa, Ilves – Pelicans, tilanne voitot ovat tasan 2 – 2. Seuraava ottelu Ilves – Pelicans pelataan tänään tiistaina kello 18.30. Kuudes ottelu Pelicans – Ilves pelataan torstaina kello 18.30 sekä tarvittaessa seitsemäs ottelu Ilves – Pelicans lauantaina kello 17.00. Finaalit alkavat keskiviikkona 19.04 ja pronssiottelu pelataan alustavan aikataulun mukaan torstaina 20.04

 

Jääkiekkoa, NHL

Poimintoja: Colorado voitti Anaheimin jatkoajalla maalein 5 – 4, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin 2 maalia ja 2 syöttöpistettä, Buffalo voitti New York Rangersinin voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 3 – 2, New Yorkin Kaapo Kakko epäonnistui voittomaalilaukauksessaan sekä Dallas voitti Detroitin 6 – 1, Dallasin Roope Hintzille merkittiin maali ja 3 syöttöpistettä, Dallasin Esa Lindellille maali sekä Dallasin Miro Heiskaselle 2 syöttöpistettä.

 

Itäisen konferenssin Metropolitan divisioonan kärki: Carolina, 109 pistettä, New Jersey, 108 pistettä ja New York Rangers, 107 pistettä. Kaikki kolme ovat varmistaneet pudotuspelipaikan. Neljäntenä olevalla New York Islandersilla on 91 pistettä ja viidentenä olevalla Pittsburghilla on 90 pistettä.

Atlantic – divisioonan kolmen kärki: Boston, 131 pistettä, Toronto, 107 pistettä ja Tampa Bay, 96 pistettä. Kaikki 3 ovat varmistaneet pudotuspelipaikan. Neljäntenä olevalla Floridalla on 92 pistettä ja viidentenä olevalla Buffalolla on 87 pistettä. Mainitut Florida ja New York Islanders ovat kiinni villi kortti-paikoissa ja Pittsburgh on vielä mukana kilpailussa. Buffalollakin on pieni mahdollisuus, muut, mm. Washington, Montreal ja Columbus ovat jo ulkona pudotuspeleistä.

 

Läntisen konferenssin Central – divisioonan kärki: Colorado ja Dallas, 104 pistettä sekä Minnesotra, 102 pistettä ovat varmistaneet pudotuspelipaikan. Neljäntenä olevalla Winnipegillä on 93 pistettä. Viidentenä on Nashville, 90 pistettä

Pacific – divisioonan kolmen kärki: Las Vegas, 107 pistettä, Edmonton, 105 pistettä ja Los Angeles, 102 pistettä, ovat varmistaneet pudotuspelipaikan. Neljäntenä oleva Seattlella on 100 pistettä ja se on varmistanut vähintään villi kortti - paikan. Viidentenä on Calgary, 91 pistettä. Winnipeg ja Nashville ratkaisevat viimeisen villi kortti - paikan. Mm. Calgary, Arizona, St.Louis ja Chicago ovat ulkona pudotuspeleistä.

 

Tulevia otteluja: Ensi yönä (Ti – Ke) pelataan mm. ottelut Carolina – Detroit, Philadelphia – Columbus, ja New Jersey – Pittsburgh kello 02.00, Pittsburgh – Chicago kello 02.30, sekä Colorado – Edmonton kello 04.30. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelu St. Louis – Dallas kello 02.30. Runkosarja päättyy lauantaiaamuna Suomen aikaa.

 

Jalkapalloa, Englannin valioliiga:

Sunnuntaina Crystal Palace voitti Leedsin maalein 5 – 1 sekä Arsenal ja Liverpool päätyivät pistejakoon 2 – 2 tuloksella.

Arsenal johtaa sarjaa, se on kerännyt 73 pistettä ja Manchester City on toisena, sillä on 64 pistettä. Kolmantena olevalla Newcastlella ja neljäntenä olevalla Manchester Unitedilla on 56 pistettä sekä viidentenä olevalla Tottenhamilla on 53 pistettä. Aston Villa on kuudentena, se on kerännyt 47 pistettä, seitsemäntenä olevalla Brightonilla on 46 pistettä ja kahdeksantena oleva Liverpool on saanut 44 pistettä. Brentford on yhdeksäs, sillä on 43 pistettä ja kymmenentenä olevalla Fulhamilla ja yhdentenätoista olevalaa Chelsealla on 39 pistettä. Crystal Palce on kahdestoista, se on kerännyt 33 pistettä. Leeds 29 pistettä ja Everton 27 pistettä olisivat viimeiset säilyjät, jos sarja päättyisi nyt. Nottingham, myös 27 pistettä (Tasapisteissä maaliero ratkaisee järjestyksen), Leicester, 25 pistettä ja Southampton, 23 pistettä, olisivat putoajat. Sarjaa on jäljellä 9 kierrosta ja muutamia rästiotteluja.

 

Jalkapalloa, Englannin mestaruussarja:

Eilen Burnley voitti Sheffield Unitedin maalein 2 – 0, sunderland voitti Cardiffin 1 – 0 ja Hull voitti Millwallin 1 – 0. Ottelut West Bromwich – QPR ja Coventry – Watford päättyivät 2 – 2 tasapeliin sekä ottelut Norwich – Rotherham ja Birmingham – Stoke päättyivät maalittomina.

Burnley johtaa sarjaa, se on kerännyt 90 pistettä. Toisena olevalla Sheffield Unitedilla on 76 pistettä. Kolmantena on Luton, sillä on 71 pistettä ja neljäntenä on Middlesbrough, sillä on 68 pistettä. Millwall on viides ja Blackburn kuudes sekä Preston seitsemäs, kaikilla on 62 pistettä. Norwich on kahdeksas, sillä on 61 pistettä, yhdeksäntenä olevalla Coventryllä on 59 pistettä ja Sunderland on kymmenes, se on kerännyt 58 pistettä. Birmingham on sijalla 17, sillä on 50 pistettä. Huddersfield ja QPR, 43 pistettä sekä Cardiff, 42 pistettä, olisivat viimeiset säilyjät, jos sarja päättyisi nyt. Reading, 41 pistettä, Blackpool, 35 pistettä ja Wigan, 34 pistettä, putoaisivat. Wiganilta on vähennetty 3 pistettä talousvaikeuksien vuoksi. Otteluita on jäljellä noin 5.

 

Muistutetaan lopuksi, että urheilutoimitukselle voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

 

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette Vertaisradio.fi – sivuston etusivuilla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Hyvää jatkoa blogitoimitukselta.