VERTAISRADIO

Tänään aiheinamme jääkiekon SM – liiga ja NHL – sarja sekä Englantilaista jalkapalloa. Mukana myös tulevia otteluja, ajat Suomen aikaa ja lähetykset pääsääntöisesti maksukanavilla.

 

Jääkiekkoa, SM – Liiga:

Pudotuspelien 1. kierroksella eilen Kärpät voitti KooKoon maalein 4 – 2 ja Ässät voitti TPS:n 2 – 1. Toiset ottelut KooKoo – Kärpät ja TPS – Ässät pelataan tänään kello 18.30.

Tappara siis voitti runkosarjan, se keräsi 116 pistettä, Ilves sijoittui toiseksi, se sai 114 pistettä ja pitkään johtanut Lukko putosi kolmanneksi, se sai 105 pistettä. Neljäs on Pelicans, sillä on 103 pistettä, viidentenä olevalla KalPalla on 102 pistettä ja HIFK, joka on kuudes, keräsi 97 pistettä. Seitsemänneksi sijoittunut Kärpät hävisi HIFK:lle vain pisteellä, eli sillä on 96 pistettä. Kahdeksantena oleva Ässät ja yhdeksäntenä oleva TPS saivat 91 pistettä ja Kymmenentenä oleva KooKoo sai 84 pistettä. Jukurit ja HPK, 83 pistettä, JYP, 74 pistettä, Sport, 63 pistettä ja SaiPa, 48 pistettä täydentävät sarjataulukon. Lisää tilastoja lähteessämme, liiga.fi – sivustolla.

 

Jääkiekkoa, NHL

Pittsburgh voitti jatkoajalla New York Rangersin maalein 3 – 2 ja New Jersey voitti Carolinan 3 – 0. Viime yönä Colorado voitti Montrealin 8 – 4, Coloradon Artturi Lehkoselle merkittiin 2 maalia ja syöttöpiste, jälkimmäinen on hänen uransa 100s, Coloradon Mikko Rantaselle maali ja syöttöpiste sekä Montrealin Jesse Ylöselle maali ja Dallas voitti Seattlen 5 – 2, Dallasin Miro Heiskaselle merkittiin 3 syöttöpistettä ja Seattlen Eeli Tolvaselle maali.

Ensi yönä (Ti – Ke) pelataan mm. ottelut Pittsburgh – Montreal, New Jersey – Tampa Bay, New York Rangers – Washington ja Carolina – Winnipeg kello 01.00, Nashville – Detroit kello 02.00 sekä Vancouver – Dallas kello 04.00. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut Toronto – Colorado ja Washington – Buffalo kello 01.00

 

Amerikkalaista Jalkapalloa, NFL:

Uutisia:

Las Vegas on tehnyt tai tekemässä sopimuksen San Franciscon pelinrakentaja Jimmy Garoppolon kanssa. Sopimuksen kerrotaan olevan kolmivuotinen, arvoltaan 72,75 miljoonaa dollaria, eli noin 68 miljoonaa euroa, joista 34 miljoonaaa dollaria on taattu.

New Orleans ottaa urheilutoimittajan mielestä pienen riskin, kun he tekivät loukkantumisherkän pelinrakentaja Jameis Winstonin kanssa 1 vuoden jatkosopimuksen, arvoltaan 8 miljoonaa dollaria, eli noin 7,5 miljoonaa euroa. Viime kaudella Winston pelasi loukkaantumisten takia vain 3 ottelua.

San Francisco puolestaan teki yhden vuoden sopimuksen pelinrakentaja Sam Darnoldin kanssa, sen arvoa ei ole kerrottu.

Miami hankki pelinrakentaja Mike Whiten 2 vuoden sopimuksella, senkään arvoa ei ole kerrottu.

 

Jalkapalloa, Englannin valioliiga:

Sunnuntaina Arsenal voitti Fulhamin maalein 3 – 0, Newcastle voitti Wolverhamptonin 2 – 1 sekä Manchester United ja Southampton pelasivat maalittoman tasapelin.

Arsenal johtaa sarjaa, se on kerännyt 66 pistettä ja Manchester City on toisena, sillä on 61 pistettä. Kolmantena oleva Manchester United on kerännyt 50 pistettä. Neljäntenä oleva Tottenham on kerännyt 48 pistettä, viidentenä olevalla Newcastlella on 44 pistettä, kuudentena oleva Liverpool on kerännyt 42 pistettä ja seitsemäntenä olevalla Brightonilla ja kahdeksantena olevalla Fulhamilla on 39 pistettä. Brentford on yhdeksäs, sillä on 38 pistettä ja kymmenentenä oleva Chelsea on kerännyt 37 pistettä. Aston Villa on sijalla 11, sillä on 35 pistettä ja Crystal Palace on kahdestoista, sillä on 27 pistettä, kuten sijalla 13 olevalla Wolverhamptonillakin. Everton, 25 pistettä, Leicester, West Ham ja Bournemouth, 24 pistettä kullakin, Leeds, 23 pistettä sekä Southampton, 22 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Huomenna pelataan ottelut Southampton – Brentford ja Brighton – Crystal Palace kello 21.30

 

Jalkapalloa, Englannin mestaruussarja:

Sunnuntaina Sunderland voitti Norwichin maalein 1 – 0.

Burnley johtaa sarjaa, se on kerännyt 80 pistettä. Toisena olevalla Sheffield Unitedilla on 67 pistettä. Kolmantena on Middlesbrough, sillä on 63 pistettä ja neljäntenä olevalla Lutonilla on 60 pistettä. Blackburn on viides, sillä on 58 pistettä ja kuudentena oleva Millwall on kerännyt 57 pistettä. Norwich on sijalla 7, sillä on 55 pistettä, kahdeksantena oleva West Bromwich on saanut 54 pistettä, yhdeksäntenä olevalla Coventryllä on 53 pistettä ja kymmenentenä oleva Sunderland on kerännyt 52 pistettä. Birmingham on sijalla 18 ja QPR sijalla 19, molemmilla on 42 pistettä. Cardiff, 38 pistettä sekä Blackpool, Huddersfield ja Wigan, 32 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Mestaruussarjassa pelataan nyt viikollakin: Tänään tiistaina pelataan mm. ottelut Blackpool – QPR, Wigan – Coventry ja Watford – Birmingham kello 21.45. Huomenna keskiviikkona pelataan mm. ottelut Huddersfield – Norwich, Luton – Bristol City, Cardiff – West Bromwich ja Hull – Burnley kello 21.45 ja Sunderland – Sheffield United kello 22.00.

 

Rallin MM – sarja:

Fordin Ott Tänak voitti viikonloppuna käydyn rallin MM – sarjan Ruotsin osakilpailun. Toiseksi ajanut Hyundain Craig Breen hävisi hänelle 18,7 sekuntia ja kolmanneksi ajanut Hyundain Thierry Neuville hävisi Tänakille 20 sekuntia. Hallitseva maailmanmestari, Toyotan Kalle Rovanperä ajoi neljänneksi, hän hävisi Tänakille 25 sekuntia. Toyotan Elfyn Evans tuli maaliin viidentenä ja Fordin Pierre – Louis Loubet kuudenneksi. Muista Suomalaisista Esapekka Lappi ajoi seitsemänneksi, Sami Pajari sijalle 10, WRC2 – luokan 3. sija sekä Teemu Suninen sijalle 15, WRC – luokan 6. sija

Seuraava kilpailu 16. – 19.03 Meksiko.

 

Muistutetaan lopuksi, että urheilutoimitukselle voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

 

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette Vertaisradio.fi – sivuston etusivuilla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Hyvää jatkoa blogitoimitukselta.