VERTAISRADIO

Tänään aiheinamme Amerikkalaisen jalkapallon NFL – sarja, jääkiekon SM – liiga ja NHL – sarja sekä Englantilaista jalkapalloa. Mukana myös tulevia otteluja, ajat Suomen aikaa ja lähetykset pääsääntöisesti maksukanavilla.

 

Amerikkalaista jalkapalloa, NFL – sarja:

Ensimmäisen pudotuspeli- eli villi kortti – kierroksen tulokset: San Francisco voitti Seattlen pistein 41 – 23, Jacksonville voitti Los Angeles Chargersin 31 – 30, Dallas voitti Tampa Bayn 31 – 14, Buffalo voitti Miamin 34 – 31, New York Giants voitti Minnesotan 31 – 24, Cincinnati voitti Baltimoren 24 – 17.

Enemmän NFL:n pudotuspeliasiaa urheilukornerissa, vertaisradiossa, perjantaina 20.01.2023 kello 19.00

 

Jääkiekkoa, SM – Liiga:

Lukko johtaa sarjaa, se on kerännyt 78 pistettä. Tappara on toisena, sillä on 73 pistettä, Kolmantena on Ilves, sillä on 69 pistettä ja neljäntenä Pelicans, se on kerännyt 67 pistettä. TPS on viides, sillä on 64 pistettä ja kuudentena olevalla KalPalla on 61 pistettä. Kärpät on seitsemäs, sillä on 60 pistettä. HPK, 51 pistettä, JYP, 50 pistettä, Sport 49 pistettä ja SaiPa, 38 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Tänään tiistaina pelataan ottelu Ilves – TPS kello 18.30. Huomenna keskiviikkona pelataan mm. ottelut HIFK – JYP, HPK – KalPa ja Jukurit – Kärpät kello 18.30. Lisää tilastoja ja otteluja lähteessämme, liiga.fi – sivulla.

 

Jääkiekkoa, NHL

Poimintoja: Montreal voitti New York Rangersin maalein 2 – 1, Montrealin Joel Armialle merkittiin syöttöpiste, Vancouver voitti Carolinan voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 4 – 3, Carolinan Sebastian Aholle merkittiin maali ja Carolinan Teuvo Teräväiselle syöttöpiste. Lisäksi Teräväinen epäonnistui voittomaalilaukausyrityksessään. Florida voitti Buffalon 4 – 1, Floridan Anton Lundellille merkittiin maali ja Floridan Aleksander Barkoville syöttöpiste, Colorado voitti Detroitin 6 – 3, Coloradon Artturi Lehkoselle merkittiin maali, Dallas voitti Las Vegasin 4 – 0, Dallasin Joel Kivirannalle merkittiin maali ja Dallasin Miro Heiskaselle merkittiin syöttöpiste, Nashville voitti Calgaryn 2 – 1, Nahsvillen Juuso Pärssiselle merkittiin maali sekä New York Rangers voitti Columbuksen 3 – 1, New Yorkin Kaapo Kakolle merkittiin 2 syöttöpistettä. Ensi yönä pelataan mm. ottelut: Nashville – Columbus, Toronto – Florida ja Washington – Minnesota kello 02.00, Nashville – Columbus kello 03.00, Chicago – Buffalo kello 03.30 sekä Edmonton – Seattle kello 04.00. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut: Ottawa – Pittsburgh kello 02.00, Calgary – Colorado kello 04.30 sekä San Jose – Dallas kello 05.00.

 

Jalkapalloa, Englannin valioliiga:

Sunnuntaina Chelsea voitti Crystal Palacen maalein 1 – 0, Arsenal voitti Tottenhamin 2 – 0 sekä Newcastle voitti Fulhamin 1 – 0.

Arsenal johtaa sarjaa, se on kerännyt 47 pistettä ja Manchester City on toisena, sillä on 39 pistettä. Kolmantena oleva Newcastle ja neljäntenä oleva Manchester United ovat keränneet 38 pistettä. Tottenham on viides, sillä on 33 pistettä, kuudentena olevalla Fulhamilla on 31 pistettä ja seitsemäntenä olevalla Brightonilla on 30 pistettä. Brentford on kahdeksas, sillä on 29 pistettä ja yhdeksäntenä oleva Liverpool sekä kymmenentenä oleva Chelsea ovat keränneet 28 pistettä. Aston Villa on yhdestoista, se on saanut 25 pistettä ja Crystal Palace kahdestoista, sillä on 22 pistettä. Bournemouth, 16 pistettä ja West Ham, Everton sekä Southampton, 15 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

 

Jalkapalloa, Englannin mestaruussarja:

Burnley johtaa sarjaa, se on kerännyt 59 pistettä. Toisena olevalla Sheffield Unitedilla on 5 pistettä. Kolmantena on Watford, sillä on 40 pistettä. Neljäntenä olevalla Middlesbroughilla ja viidentenä olevana Blackburnilla on 42 pistettä. West Bromwich on kuudes, se on kerännyt 41pistettä. Norwich on seitsemäs, Millwall kahdeksas ja Luton yhdeksäs, kaikilla on 39 pistettä. Kymmenentenä olevalla Sunderlandilla ja yhdentenätoista olevalla Swansealla on 38 pistettä. QPR on kahdestoista, Preston kolmastoista sekä Reading neljästoista, kaikki ovat keränneet 37 pistettä. Birmingham on kahdeksastoista, sillä on 32 pistettä. Rotherham ja Stoke, 30 pistettä, Cardiff, 29 pistettä, Huddersfield ja Blackpool, 26 pistettä, sekä Wigan 24 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

 

Muistutetaan lopuksi, että urheilutoimitukselle voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette Vertaisradio.fi – sivuston etusivuilla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Hyvää jatkoa blogitoimitukselta.