VERTAISRADIO

Tänään aiheinamme jääkiekon SM – liiga ja NHL – sarja sekä Englantilaista jalkapalloa. Mukana myös tulevia otteluja, ajat Suomen aikaa ja lähetykset pääsääntöisesti maksukanavilla.

Jääkiekkoa, SM – Liiga:

Sunnuntaina TPS voitti Ässät maalein 5 – 0.

Lukko johtaa sarjaa, se on kerännyt 105 pistettä. Toisena on Tappara, sillä on 104 pistettä ja kolmantena Ilves, 101 pistettä. Pelicans on neljäntenä, sillä on 95 pistettä, viidentenä olevalla KalPalla on 92 pistettä, kuten kuudentena olevalla Kärpilläkin. Ensimmäiset kuusi ovat jo erottuneet muista, seitsemäntenä olevalla HIFK:lla ja kahdeksantena olevalla TPS:llä on 85 pistettä. Viimeisestä playoffspaikasta kisaavat Jukurit ja HPK, joilla on 74 pistettä sekä KooKoo, jolla on 73 pistettä. Jukureilla on jäljellä 4 ottelua, HPK:lla viisi ja KooKoolla kuusi ottelua. JYP, 66 pistettä, Sport, 60 pistettä sekä SaiPa, 43 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Tänään pelataan ottelut Tappara – KooKoo ja TPS - HPK kello 18.30. Huomenna keskiviikkona pelataan mm. ottelut Ässät – JYP, HIFK – HPK ja SaiPa - KalPa kello 18.30. Lisää tilastoja ja otteluja lähteessämme, liiga.fi – sivulla.

Jääkiekkoa, NHL

Poimintoja: New York Rangers voitti Los Angelesin maalein 5 – 2, New Yorkin Kaapo Kakolle merkittiin syöttöpiste, Nashville voitti Arizonan 6 – 2, Nashvillen Mikael Granlundille merkittiin 2 syöttöpistettä sekä Buffalo voitti Washingtonin 7 – 4, Washingtonin Alex Ovechkinille merkittiin maali. Viime yönä Boston voitti Edmontonin 3 – 2, Vancouver voitti jatkoajalla Dallasin 5 – 4, Dallasin Roope Hintzille merkittiin maali, Colorado voitti Las Vegasin 3 – 0, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin 2 maalia ja Coloradon Artturi Lehkoselle syöttöpiste sekä Anaheim voitti Chicagon 4 – 2. Ensi yönä pelataan mm. ottelut Tampa Bay – Florida kello 02.00, Buffalo – Columbus kello 02.30 Nashville – Pittsburgh kello 03.00 ja Arizona – Chicago kello 04.00. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut Philadelphia – New York Rangers kello 02.30, Edmonton – Toronto kello 03.00, Dallas – Arizona kello 03.30, Colorado – New Jersey kello o4.00 sekä Las Vegas – Carolina kello 05.00.

Jalkapalloa, Englannin valioliiga:

Sunnuntaina Tottenham voitti Chelsean maalein 2 – 0.

Arsenal johtaa sarjaa, se on kerännyt 57 pistettä ja Manchester City on toisena, sillä on 55 pistettä. Kolmantena oleva Manchester United on kerännyt 49 pistettä. Neljäntenä oleva Tottenham on kerännyt 45 pistettä, viidentenä olevalla Newcastlella on 41 pistettä ja kuudentena oleva Fulham on kerännyt 39 pistettä. Seitsemäntenä oleva Liverpool on kerännyt 39 pistettä ja kahdeksantena olevalla Brightonilla on 35 pistettä, kuten yhdeksäntenä olevalla Brentfordillakin Kymmenentenä olevalla Chelsealla on 31 pistettä, kuten yhdentenätoista olevalla Aston Villallakin. Crystal Palace on kahdestoista, sillä on 27 pistettä. West Ham, 23 pistettä, Leeds, 22 pistettä, Everton ja Bournemouth 21 pistettä sekä Southampton, 18 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Huomenna pelataan ottelut Arsenal – Everton kello 21.45 ja Liverpool – Wolverhampton kello 22.00.

Jalkapalloa, Englannin mestaruussarja:

Eilen Swansea ja Rotherham tasasivat pisteet 1 – 1 tuloksella.

Burnley johtaa sarjaa, se on kerännyt 76 pistettä. Toisena olevalla Sheffield Unitedilla on 64 pistettä. Kolmantena on Middlesbrough, sillä on 57 pistettä ja neljäntenä olevalla Blackburnilla on 55 pistettä. Millwall on viides ja Luton kuudes, kummallakin on 53 pistettä. Seitsemäntenä oleva Norwich on kerännyt 52 pistettä, kahdeksantena olevalla Watfordilla on 50 pistettä ja yhdeksäntenä olevalla Sunderlandilla on 49 pistettä. Kymmenentenä olevalla West Bromwichilla sekä yhdentenätoista olevalla Coventryllä on 48 pistettä, QPR on kahdeksastoista, sillä on 39 pistettä ja yhdeksäntenätoista oleva Birmingham on kerännyt 38 pistettä. Rotherham, 37 pistettä, Cardiff, 35 pistettä, sekä Huddersfield, Blackpool ja Wigan, kaikilla on 31 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Mestaruussarjassa pelataan rästiotteluja: Tänään tiistaina 28.02 pelataan ottelut Preston – Coventry kello 21.45 ja Luton – Millwall kello 22.00

Hiihtoa, MM – kisat:

USA:n Jessica Diggins voitti MM - kisojen naisten 10 kilometrin vapaan kilpailun, joka hiihdettiin väliaikalähtönä. Ruotsin Frida Karlsson oli toinen, hän hävisi Digginsille 14 sekuntia ja Ruotsin Ebba Andersson kolmas, 19.5 sekuntia Digginsille hävinneenä. Paras Suomalainen oli Kerttu Niskanen, joka sijoittui yhdeksänneksi. Eroa Digginsiin tuli 56,6 sekuntia. Eveliina Piippo hiihti sijall616, Krista Pärmakoski sijalle 17, he hävisivät Digginsille minuutin ja 15 sekuntia ja Jasmi Joensuun sija on 32, 2 minuuttia 13 sekuntia Digginsille hävinneenä.

Diggins teki myös historiaa, hän on ensimmäinen USA:lainen, joka on voittanut henkilökohtaisen matkan arvokilpailuissa, mm. parisprintin voitto USA:lla oli jo ennestään – myös Digginsin tuomana.

Muistutetaan lopuksi, että urheilutoimitukselle voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette Vertaisradio.fi – sivuston etusivuilla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Hyvää jatkoa blogitoimitukselta.