VERTAISRADIO

Tänään aiheinamme jääkiekon SM – liiga ja NHL – sarja sekä Englantilaista jalkapalloa. Mukana myös tulevia otteluja, ajat Suomen aikaa ja lähetykset pääsääntöisesti maksukanavilla.

 

Jääkiekkoa, SM – Liiga:

Sunnuntaina Ilves voitti Ässät maalein 3 – 2, Ilves eteni välieriin voitoin 4 – 1. Eilen HIFK voitti Lukon 1. jatkoerässä lukemin 3 – 2. HIFK jatkaa välieriin voitoin 4 – 2.

Tänään pelataan ottelu Pelicans – KalPa kello 18.30

 

Jääkiekkoa, NHL

Poimintoja: Colorado voitti Arizonan voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 4 – 3, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin maali ja syöttöpiste, hänen voittomaalilaukausyritys epäonnistui sekä Arizonan Juuso Välimäelle merkittiin syöttöpiste, Boston voitti Carolinan voittomaalilaukauskilpailun jälkeen 4 – 3, Carolinan Sebastian Aholle merkittiin maali ja Carolinan Teuvo Teräväisen voittomaalilaukausyrityksen Bostonin maalivahti torjui sekä Los Angeles voitti St.Louisin 7 – 6, St. Louisin Kasperi Kapaselle merkittiin maali.

Viime yönä Ottawa voitti Floridan 5 – 2, Floridan Eetu Luostariselle merkittiin syöttöpiste ja Colorado voitti Anaheimin 5 – 1, Coloradon Mikko Rantaselle merkittiin syöttöpiste.

Itäisen konferenssin Atlantic – divisioonan kolmen kärki: Boston, 119 pistettä, Toronto, 97 pistettä ja Tampa Bay, 90 pistettä. Boston ja Toronto ovat varmistaneet pudotuspelipaikan. Neljäntenä olevalla Floridalla on 79 pistett, eli 11 pistettä vähemmän kuin Tampalla.

Metropolitan divisioonan kolmen kärki: Carolina, 103 pistettä, New Jersey, 97 pistettä ja New York Rangers, 96 pistettä. Kaikki kolme ovat varmistaneet pudotuspelipaikan. Neljäntenä olevalla New York Islandersilla on 85 pistettä ja viidentenä olevalla Pittsburghilla on 82 pistettä.

Mainitut New York Islanders ja Pittsburgh ovat kiinni villi kortti-paikoissa, mutta ainakin mainittu Florida ja ehkä Ottawa sekä Washington, 73 pistettä, ovat mukana kilpailussa.

Läntisen konferenssin Central – divisioonan kolmen kärki: Minnesota, 95 pistett, Colorado, 94 pistettä ja Dallas, 92 pistettä. Neljäntenä oleva Winnipeg taistelee vielä kärkikolmikon paikoista, sillä on 85 pistettä, tosin se on pelannut muita 1 ottelun enemmän.

Pacific – divisioonan kolmen kärki: Las Vegas, 98 pistettä, Los Angeles, 96 pistettä sekä Edmonton, 93 pistettä. Neljäntenä oleva Seattle ei ole ulkona 3 kärkisijan taistelusta, sillä on 88 pistettä ja se on pelannut vähemmän otteluita kuin edellä olevat. Mainitut Seattle ja Winnipeg ovat villi kortti-paikoilla, Calgary, 81 pistettä ja Nashville, 80 pistettä ovat vielä mukana kilpailussa.

Huomion arvoista on, että Itäisesä Konferenssissa 5 joukketta on varmistanut pudotuspelipaikan, Läntisessä Konferenssissa ei vielä mikään joukkue ole paikkaansa varmistanut

 

Tulevia otteluja: Ensi yönä (Ti – Ke) pelataan mm. ottelut New York Rangers – Columbus, Carolina – Tampa Bay ja Detroit – Pittsburgh kello 02.00 ja Chicago – Dallas kello 03.30. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut Toronto – Florida kello 02.30 sekä Colorado – Minnesota kello 05.00

 

Jalkapalloa, Englannin valioliiga:

Arsenal johtaa sarjaa, se on kerännyt 69 pistettä ja Manchester City on toisena, sillä on 61 pistettä. Kolmantena oleva Manchester United on kerännyt 50 pistettä. Neljäntenä oleva Tottenham on kerännyt 49 pistettä, viidentenä olevalla Newcastlella on 47 pistettä, kuudentena oleva Liverpool on kerännyt 42 pistettä, kuten seitsemäntenä oleva Brighton ja kahdeksantena oleva Brentfordkin. Fulham on yhdeksäs, sillä on 39 pistettä ja kymmenentenä oleva Chelsea on kerännyt 38 pistettä, kuten yhdentenätoista oleva Aston Villakin. Crystal Palace on kahdestoista, sillä on 27 pistettä, kuten sijalla 13 olevalla Wolverhamptonillakin. Leeds, Everton ja Nottingham, 26 pistettä, Leicester, 25 pistettä, West Ham ja Bournemouth, 24 pistettä sekä Southampton, 23 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

 

Jalkapalloa, Englannin mestaruussarja:

Burnley johtaa sarjaa, se on kerännyt 83 pistettä. Toisena olevalla Sheffield Unitedilla on 70 pistettä. Kolmantena on Middlesbrough, sillä on 67 pistettä ja neljäntenä olevalla Lutonilla on 64 pistettä. Blackburn on viides, sillä on 61 pistettä ja kuudentena oleva Millwall on kerännyt 60 pistettä. Norwich on sijalla 7, sillä on 57 pistettä, kuten kahdeksantena olevalla Coventrylläkin. Yhdeksäntenä oleva West Bromwich on saanut 55 pistettä, kuten kymmenentenä oleva Watfordkin. Birmingham on sijalla 17, sillä on 45 pistettä ja QPR sijalla 19, se on kerännyt 42 pistettä. Rotherham, 40 pistettä, Cardiff, 39 pistettä, Huddersfield, 36 pistettä, Blackpool, 35 pistettä ja Wigan, 31 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä. Wiganilta on vähennetty 3 pistettä talousvaikeuksien vuoksi

 

Jalkapallon EM – karsinnat:

Sunnuntaina Suomi voitti Pohjois-Irlannin maalein 1 – 0, Benjamin Källman teki Suomen maalin. Muissa otteluissa Englanti voitti Ukrainan 2 – 0, Kazakstan yllätti Tanskan maalein 3 – 2, Islanti voitti Liechstensteinin 7 – 0, Italia voitti Maltan 2 - 0 sekä Portugali voitti Luxemburgin 6 – 0. Eilen Hollanti voitti Gibraltarin 3 – 0, Ruotsi voitti Azerbaidzanin 5 – 0, Unkari voitti Bulgarian 3 – 0 sekä Ranska voitti Irlannin 1 – 0.

Tänään pelataan mm. ottelut Georgia – Norja kello 19.00 sekä Skotlanti – Espanja ja Turkki – Kroatia kello 21.45

 

Muistutetaan lopuksi, että urheilutoimitukselle voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

 

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette Vertaisradio.fi – sivuston etusivuilla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Hyvää jatkoa blogitoimitukselta.