VERTAISRADIO

Tänään aiheinamme jääkiekon SM – liiga ja NHL – sarja sekä Englantilaista jalkapalloa. Mukana myös tulevia otteluja, ajat Suomen aikaa ja lähetykset pääsääntöisesti maksukanavilla.

Amerikkalaista jalkapalloa, NFL – sarja:

Yhdysvalloissa pelattavan NFL – sarjan loppuottelu eli Super Bowl pelataan Arizonassa sunnuntain 12.02 ja maanantain 13.02 välisenä yönä kello 01.30 suomen aikaa. Urheilutoimituksen urheilukornerissa, vertaisradiossa perjantaina 10.02 kello 19.00 asiaa Super Bowlista ja muusta NFL:n liittyen

Jääkiekkoa, SM – Liiga:

Lukko johtaa sarjaa, se on kerännyt 89 pistettä. Toisena on Tappara, sillä on 84 pistettä. Kolmantena olevalla Pelicansilla ja neljäntenä olevalla Ilveksellä on 81 pistettä. KalPa on viides, sillä on 79 pistettä ja Kärpät kuudes, se on kerännyt 78 pistettä. Seitsemäntenä olevalla TPS:llä on 76 pistettä ja kahdeksantena oleva HIFK on kerännyt 73 pistettä. HPK on kymmenes, sillä on 67 pistettä. Sport, 58 pistettä, JYP, 55 pistettä sekä SaiPa, 39 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.  Huomenna keskiviikkona pelataan mm. ottelut JYP – SaiPa, HPK – HIFK, KalPa – Ilves, KooKoo – Lukko ja Jukurit - TPS kello 18.30. Lisää tilastoja ja otteluja lähteessämme, liiga.fi – sivulla.

Jääkiekkoa, NHL

NHL:n All Stars – ottelutapahtumassa pelasi ainakin 3 suomalaista. Finaalissa Atlantic – divisioonan joukkue voitti Central – divisioonan joukkueen maalein 10 – 5, Atlanticin joukkueessa pelanneelle Aleksander Barkoville merkittiin syöttöpiste sekä Centralin joukkueessa pelanneelle Mikko Rantaselle merkittiin maali ja syöttöpiste. Alkuottelussa Centralin joukkue voitti Pacific – divisioonan joukkueen 6 – 4, Mikko Rantaselle merkittiin 2 syöttöpistettä ja Juuso Sarokselle syöttöpiste.

Jalkapalloa, Englannin valioliiga:

Sunnuntaina Nottingham voitti Leedsin maalein 1 – 0 ja Tottenham voitti Manchester Cityn 1 – 0.

Arsenal johtaa sarjaa, se on kerännyt 50 pistettä ja Manchester City on toisena, sillä on 45 pistettä. Kolmantena oleva Manchester United on kerännyt 42 pistettä. Neljäntenä olevalla Newcastlella on 40 pistettä, viidentenä oleva Tottenham on kerännyt 39 pistettä ja kuudentena olevalla Brightonilla on 34 pistettä. Seitsemäntenä on Brentford, sillä on 33 pistettä, Fulham on kahdeksas, sillä on 32 pistettä, yhdeksäntenä oleva Chelsea on kerännyt 30 pistettä ja kymmenentenä olevalla Liverpoolilla on 29 pistettä. Aston Villa on yhdestoista, sillä on 28 pistettä. Crystal Palace on kahdestoista, sillä on 24 pistettä, kuten kolmantenatoista olevalla Nottinghamillakin. Leicester on neljästoista, se on kerännyt 21 pistettä. West Ham, 19 pistettä, Leeds ja Everton, 18 pistettä, Bournemouth, 17 pistettä ja Southampton, 15 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapalloa, Englannin mestaruussarja:

Maanantaina Blackburn ja Wigan pelasivat maalittoman tasapelin.

Burnley johtaa sarjaa, se on kerännyt 65 pistettä. Toisena olevalla Sheffield Unitedilla on 58 pistettä. Kolmantena on Middlesbrough, sillä on 48 pistettä, kuten neljäntenä olevalla Lutonillakin. Watford on viides, se on kerännyt 45 pistettä ja kuudentena olevalla West Bromwichilla ja seitsemäntenä olevalla Blackburnilla on 44 pistettä. Millwall on kahdeksas, sillä on 43 pistettä ja yhdeksäntenä oleva Sunderland ja kymmenentenä oleva Norwich ovat keränneet 42 pistettä. QPR on sijalla 14, sillä on 39 pistettä, kuten sen edellä kolmantenatoista olevalla Swanseallakin. Birmingham on kahdeksastoista, sillä on 35 pistettä. Rotherham, 31 pistettä, Cardiff, 29 pistettä, Huddersfield, 27 pistettä ja Blackpool sekä Wigan, 26 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Muistutetaan lopuksi, että urheilutoimitukselle voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette Vertaisradio.fi – sivuston etusivuilla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Hyvää jatkoa blogitoimitukselta.